Tuotteet hakusanalla tuoretta vihreää (3)

Sitruunaruoho

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena. Puhdistus: 100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita Pakkaus: 20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
Hierbas

Hierbas

Lord Spices Groupin yrtit ovat täydellinen lisä mihin tahansa ruokaan, tuoden mukanaan ainutlaatuista raikkautta ja makua. Valikoimamme sisältää monenlaisia yrttejä, basilikasta korianteriin, kaikki kasvatettu huolellisesti laadun ja maun varmistamiseksi. Nämä yrtit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskokkeille että harrastajille, jotka haluavat parantaa kulinaarisia luomuksiaan. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota yrttejä, jotka on kasvatettu kestävästi, kunnioittaen ympäristöä ja tukien paikallisia viljelijöitä. Sitoutumisemme laatuun näkyy jokaisessa vaiheessa tuotantoprosessissamme, viljelystä pakkaamiseen. Lisäksi tarjoamme räätälöityä palvelua, joka mahdollistaa mukautumisen asiakkaidemme erityistarpeisiin sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.
Murskattu persilja

Murskattu persilja

Murskattu persilja on monipuolinen yrtti, jota on käytetty roomalaisista ajoista lähtien koristeena ja makua parantavana aineena suolaisissa ruoissa. Sitä viljellään ympäri maailmaa, ja Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä ovat suuria prosessoijia. Persilja lisää hienovaraista aromia ja makua sekoitettuihin yrttimausteisiin, lihamarinoihin, vinaigretteihin ja kasviskeittoihin. Se täydentää munaruokia, paahdettuja vihanneksia ja yrttileipiä, ja on perusainesosa italialaisessa keittiössä. Laadun säilyttämiseksi murskattua persiljaa tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.